1.31.2007

ΘΕΛΩ....

ΘΕΛΩ:
  • Να μαι καλά!
  • Να χω φίλους,πολλούς φίλους!
  • Να μην τσακώνομαι με τον άντρα μου!
  • Να σχολάω νωρίτερα απ΄τη δουλειά!
  • Να πηγαίνω κάθε μέρα για καφέ!
  • Να τρώω και να μην παχαίνω!
  • Να αγοράσω καινούργιο αμάξι (μου χει σπάσει τα @@)!
  • Να κανω format στον υπλογιστή, να βάλω γρήγορη σύνδεση στο νέτι!
  • Να κάνω τρύπα στο φρύδι!(ναι καλά...)
  • Να αγοράσω κάτι μπότες που μου χουν μπει στο μάτι, καθώς και άλλα "λαλάκια"!
  • Να κουτσομπολεύω ατελείωτες ώρες με τη Χριστίνα και την Αργυρώ!
  • Να μην ξυπνάω κάθε μέρα 6.20!
  • Να πάρει ο Ολυμπιακός το Champions League!(Tο πρωτάθλημα το χουμε σίγουρο!!!!)
  • Να πάω στη Μάλτα!
  • Να αγοράσω από κει ένα σκυλάκο, στη μνήμη του σκυλάκου μου, του Μαλτέζου, που πέθανε!
  • Να σταματήσει η μάνα μου να με ζαλίζει!
  • Να είμαι για πάντα νέα !
  • Να μη μου πέσουν τα μαλλιά!(Ή να σκουρύνουν)
  • Να μην πέσουν τα μαλλιά στον άντρα μου...Ήδη σχηατίζει "μπιφτεκάκι" πίσω στο κεφάλι!
  • Να δω επιτέλους το νέο Rocky!
  • Να πάω στους Maiden το Μάρτη!
  • Να την κάνω....!
  • Να τα πιω...!
  • Να μαι πάντα στα @@ μου!
  • Να μη θυμάμαι πράγματα που με θυμώνουν!
  • Να μη "δαιμονίζομαι" έτσι εύκολα!
  • Να μ΄αγαπάνε!
  • Να με σκέφτονται!
  • Να μου το δείχνουν!

Αυτά θέλω...και πολλά άλλα....!

ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ????

1.29.2007

M Αρέσει Ο Θέμος!!!

Είναι απλά καταπλητκτικός!!

Το ανέβασα αυτό για να μας πάει η εβδομάδα καλά!!!!

Λίγο γέλιο ποτέ δε βλάπτει!!!
Το γέλιο μαραίνει τη ζωή....!Τι πρωτότυπο!!!!

Αν το γέλιο μακραίνει τη ζωή εγώ θα ζήσω 1000 χρόνια!!!!

ΥΓ....Γιατρέ .....το γέλιο μακραίνει κι άλλα πράγματα?????
Τα μαλλιά μου ας πούμε?!?!?!

1.25.2007

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!!!

Το σημερινό ποστ μου είναι αφιερωμένο στον gelial !Ξέρω ότι θα του αρέσει !
Εύχομαι στον ίδιο καλή τύχη σε ό, τι κι αν κάνει....!Και να ξέρει πως δεν ξεχνιούνται έτσι οι μεγάλες αγάπες και οι "κακές" συνήθειες!!!!!

Mr Ethnika Mpoutia!

Να και ο κ.Μπούτια...και δεν είναι μόνο αυτό...η τραγουδόστρια είναι η λατρεμένη Κάλυ Φέρρυ!!

ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!!!

Έτσι γαι να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!!!!

T(h)rash TV!!!!!


Κώστας Μυλωνάς, Ελεάνα Παγουρά, Πέτρος Λεωτσάκος, Κατερίνα Σνάιντερ,Παναγιώτης Τουλάτος, Πέπη Τσεσμελή, Ανδρέας Ευαγγελόπουλος,(εθνικός σταρ, όπως δήλωνε επιδεικνύοντας και την ταυτότητά του προς εξάλειψη αμφιβολιών), Γιώργος Σταυρόπουλος(μίστερ εθνικά μπούτια, αν θυμάστε), Βίκυ Μιχαλονάκου, Ελένη Λουκά, Φωτεινή Πατσιούρα, κ.Νάκος, Χαρούλης Γατούλης και τόσοι άλλοι.....!. Τους θυμάστε; Ένα «φεγγάρι» έδωσαν μια άλλη διάσταση στις τηλεοπτικές νύχτες μας.....Στις δικές μου τουλάχιστον....!


Στα μέσα της δεκαετίας του '90 από τις συχνότητες του - τότε - Καναλιού 5, όταν ο λεπτοδείκτης συναντούσε τον ωροδείκτη στο 12 έβγαιναν στον αέρα τα «Παιδιά της νύχτας». Στο πλατό με φόντο βαρέλια, κασόνια και δεμάτια από άχυρο ο Κώστας Μυλωνάς με την Ελεάνα Παγουρά. Τσιγάρο, ουισκάκι και κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων με τους τηλεθεατές. Συνήθως όμως η συζήτηση περιστρεφόταν σε προσωπικά (συναισθηματικά) θέματα. ...Ο Κώστας Μυλωνάς, ή Dr Love έδινε ρεσιτάλ κάθε βράδυ με τα άνευ προηγουμένου, στην ελληνική τηλεόραση θέματά του....! Τα «Παιδιά της νύχτας» ήταν ο τίτλος της τόσο επιτυχημένης αυτής εκπομπής...!Εκτός όμως από θέματα ερωτικής φύσεως, είχε πολές φορές ασχοληθεί και με θέματα μεταφυσικά και με καλεσμένο τον αρχαιοπρεπή Χριστό των 90s Παναγιώτη Τουλατο με θέματα θεολογικά και θρησκευτικά...!


H Βίκυ Μιχαλονάκου διατήρησε τον τίτλο «H πόλη των παραισθήσεων» στην εκπομπή της, που διαδέχθηκε το «Ερωτοδικείο». Το Ερωτοδικίο ήταν και αυτό ένας από τους λόγους που παρέμενα άγρυπνη στην πρώτη μου νιότη...Η παρουσιάστρια καλούσε στην εκπομπή διάφορα πρόσωπα, που με τον δικό τους τρόπο "έφτιαχναν" τις νύχτερς μας...Ο "εθνικός σταρ" τακτικός θαμών...παρουσίαζε τα πολλαπλά του ταλέντα...Ο Μr Μπούτια αναδείκνυε κι αυτός μετο δικό του προσωπικό στυλ την ομορφιά και το κάλος...Η Κατερίνα Σνάιντερ υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των απανταχού γυμνιστών, η Ελένη Λουκά, τα δικαιώματα των απανταχού θρησκόληπτων, η Φωτεινή Πατσιούρα χάριζε στο τηλεοπτικό κοινό υπέροχες στιγμές με τις χορευτικές της ικανότητες...Συχνοί καλεσμένοι -guest stars- και των δυο ανωτέρω εκπομπών ήταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης και η Κάλυ Φέρρυ...!

Από το «Ερωτοδικείο» άρχισε την τηλεοπτική καριέρα του ο νομικός Πέτρος Λεωτσάκος, ο οποίος στην πορεία βρέθηκε με δική του εκπομπή, στο New Channel. Είχε τίτλο «Αυτόφωρο» και συμπαρουσιάστρια την πληθωρική Πέπη Τσεσμελή, η οποία με τις παρεμβάσεις της είχε κάνει μόδα δίστιχα του τύπου «άλλο πρέπει, άλλο Πέπη», «άλλο σύκα, άλλο προίκα». Εκεί περνάμε σε άλλη φάση πλέον.....τα νομικά θέματα συζητούνταν με μια άλλη, πιο αλέγκρα διάθεση και με τις συχνές παρεμβάσεις του Χρούλη Γατούλη (τραγουδιστή) και του κ.Νάκου, τον οποίο πολλά χρόνια μετά είδα στην Τατιάνα να καταγγέλουν για προσηλητισμό σε αιρέσεις και τέτοια...

Διάβασα στα Νεα...Την τηλεόραση που υπαινίχθηκε το «απαγορευμένο» εξάπτοντας τη φαντασία, κάνοντάς του «χώρο» στη μικρή οθόνη, αλλά και την τηλεόραση που προκάλεσε τον κανιβαλισμό με προσφερόμενα «θύματα», τα οποία έκαναν καριέρα ως τέτοια - μεταξύ των οποίων τότε και η κ. Λουκά, που αναδείχθηκε από την trash τηλεόραση της Σεμίνας Διγενή. Οι πρωταγωνίστριες εκείνων των θεαμάτων δεν έκρυβαν διόλου το ταλέντο τους να προκαλούν αρσενικούς τηλε-ερεθισμούς και να κοσμούν ερωτικές φαντασιώσεις. Τέτοια «ά-νομη» τηλεόραση ήταν των «Παιδιών της νύχτας», του «Ερωτοδικείου», της αλήστου μνήμης Πέπης τού «Αυτόφωρου». Και αυτήν μοιάζει να έχουν πρότυπο το σύνολο σχεδόν των σημερινών σόου, κουτσομπολοεκπομπών, τραγουδιστικών ριάλιτι, Δρουζοθρασκαίικων σαλονακίων και τα μέλη των θιάσων τους. Και με βρίσκει απολύτως σύμφωνη....


Δεν ξέρω αν τα βλέπατε ή αν συμφωνείτε...πάντως εμένα μου άρεσαν πολύ γιατί ήταν μεν ψυχεδελικά, αλλά ήταν ωραία! Δεν ήταν στημένα σόου του κώλου...Όλοι αυτοί οι άνθρωποι κάθε βράδυ έδιναν την ψυχή τους και είχαν δεν είχαν ταλέντο...ήταν αρκετά συμπαθείς γιατί αυτό που έκαναν το ένιωθαν!!!

Η Trash TV εκείνης της εποχής πρέπει να επιστρέψει!!!!!!!Αλλά ποτέ δεν είναι όπως πρώτα....μας το δίδαξε αυτό η επιστροφή πριν 2 χρόνια των Παιδιών της Νύχτας, που αν και τα παρακολουθούσα, δεν αισθάνθηκα ποτέ το ίδιο όπως εκείνες τις παλιές μέρες!!!!

1.17.2007

Το κέρατό σου....!

Έχω ακούσει πάρα πολλές παροιμίες για το κέρατο....

"Κεράτωνε τον άντρα σου και μάγια μην του κάνεις.."

"Ο κερατάς, τα κέρατα, σαν έρθουνε μπροστά του...μέλι με γάλα γίνεται με τη νοικοκυρά του..."

"Ο κερατάς, τα κέρατα, όταν τα πρωτονιώσει....σπαθιά, μαχαίρια, ζώνεται, κάποιονε να σκοτώσει..."

Και το υπέρτατο που έχει ειπωθεί σε παλιά ελληνική ταινία....."Αλί αλί αλί και 3 αλί, μέσα απ΄της γης τα πέρατα πετάγονται 2 κέρατα"

Ευτυχώς σε μένα προσωπικά δεν έχει συμβεί περιστατικό, ώστε να χω κάτι να πω, τουλάχιστον δεν έχω μάθει κάτι ....οπότε κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια...Έχει συμβεί όμως σε φίλες και φίλους μου...και οπότε, κάτι έχω να καταθέσω επ΄αυτού....!

Μια από τις φίλες μου....είχε μία σχέση 2,5 χρόνων...όλα πήγαιναν καλά...τέλος πάντων σχεδόν καλά...μέχρι που αυτός άρχισε τα περίεργα...τύπου....εεε μωρέ δεν πειράζει τα λέμε άλλη μέρα...είμαι πολύ κουρασμένος...δε χρειάζεταοι να μένουμε μαζί τα σκ....πάω γήπεδο σήμερα....έχω να δω τους φίλους μου...κοιμάμαι τώρα...βαριέμαι ...παίζω playstation..και το ζώο αυτή τα ανεχόταν....Κάποια μέρα της τηλεφώνησε μια άλλη φίλη μας....που τα αγόρια τους ήταν και φίλοι....και της λέει..."Δεν ξέρω πώς θα το πάρεις αλλά ο δικός σου έχει γκόμενα παράλληλα με σένα, εδώ και 6 μήνες, σκέφτηκα πολύ και αποφάσισα να στο πω, το χει πει στο δικό μου...και έτσι το έμαθα...." Η φίλη μου...αν και είχε τις ενδείξεις...δεν την πίστεψε, παρά θεώρησε σωστό να την κόψει από φίλη και να μη μιλιούνται....!Εγώ ήμουν αμέτοχη στο θέμα....!Ο δικός της(της φίλης μου) ορκιζόταν ότι η άλλη έλεγε ψέμματα και το πε μέχρι και σε μένα...που στο κάτω κάτω τι δουλειά είχα...?Αλλά μιλάμε για μεγάλο θράσος!!!!!!!!!

Να μην τα πολυλογώ....αυτός τη χώρισε τη φίλη μου, χωρίς καν να την ενημερώσει, απλά κυκλοφόρησε το νέο του ξεκώλι..σε μέρη γνωστά....και την πήρε και για διακοπές στο νησί του....ποτέ δεν της ξεκαθάρισε την κατάσταση....

Από κοινούς γνωστούς μαθαίνω εγώ ότι όντως αυτός είχε γκόμενα και τότε και μετά από το φτήσιμο...η φίλη μου κατάλαβε ότι είχε γίνει Ρούντολφ το ελαφάκι....!

Γιατί άραγε δεν θέλουμε να αποδεκτούμε το κέρατο και να πάμε παρακάτω, παρά κολλάμε στον τύπο που μας τα φόρεσε...Πληγωμένος εγωϊσμός? Γιατί να μου το κάνει εμένα αυτό?
Συνήθεια? Μη ικανότητα αποδοχής της πραγματικότητας?

Ε όποιος ξέρει να μου πει ρε παιδιά....


ΥΓ. Με τη φίλη της, που της άνοιξε τα μάτια, ακόμα δε μιλάνε και μετά από 8 χρόνια φιλίας......!

1.11.2007


Τα τελευταία χρόνια οι ανθρωπογενείς δραστηριότητες (βιομηχανίες, αυτοκίνητα κ.ά.) έχουν αυξήσει σημαντικά τις συγκεντρώσεις των αερίων των κατώτερων στρωμάτων της ατμόσφαιρας (αέρια θερμοκηπίου) με αποτέλεσμα την αύξηση της απορροφούμενης ακτινοβολίας και την επακόλουθη θερμοκρασιακή μεταβολή. Υπολογίζεται ότι η μέση θερμοκρασία της Γης έχει αυξηθεί κατά 0,5 με 0,6οC από το 1880, λόγω της έξαρσης του φαινομένου και μέχρι το έτος 2100, εάν δεν ληφθούν μέτρα, η αύξηση της θερμοκρασίας θα είναι από 1,5 έως 4,5οC.
Τα αέρια του θερμοκηπίου είναι περίπου 20 και έχουν όγκο μικρότερο από 1% του συνολικού όγκου της ατμόσφαιρας. Τα σημαντικότερα είναι οι υδρατμοί (H2O), το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), το μεθάνιο (CH4), το υποξείδιο του αζώτου (N2O), οι χλωροφθοράνθρακες (CFCs) και το τροποσφαιρικό όζον (O3). Κάθε μεταβολή στις συγκεντρώσεις αυτών των αεριών, διαταράσσει το ενεργειακό ισοζύγιο, προκαλεί μεταβολή της θερμοκρασίας και ως εκ τούτου κλιματικές αλλαγές. Οι υδρατμοί, αν και απορροφούν το 65% της υπέρυθρης ακτινοβολίας, δεν φαίνεται να έχουν επηρεαστεί άμεσα από την ανθρώπινη δραστηριότητα. Αντίθετα, οι συγκεντρώσεις των υπόλοιπων αερίων έχουν μεταβληθεί σημαντικά με σημαντικότερη τη μεταβολή του CO2, καθώς αποτελεί αέριο που διαφεύγει στην ατμόσφαιρα με την καύση του πετρελαίου, του κάρβουνου και άλλων ορυκτών καυσίμων.
Οι ανθρώπινες δραστηριότητες όχι μόνο εκπέμπουν υψηλές συγκεντρώσεις CO2 στην ατμόσφαιρα, αλλά βλάπτουν και την ικανότητα της γης να απορροφά το CO2 και να το ενσωματώνει στους φυσικούς κύκλους ροής ενέργειας και ύλης, με την καταστροφή των δασών και του φυτοπλαγκτού των ωκεανών. Το πλαγκτόν αποτελεί τον κύριο «απορροφητή» CO2 του πλανήτη, καθώς πρόκειται για φυτικού οργανισμούς που χρησιμοποιούν το CO2 κατά τη φωτοσύνθεση.
Γιατί έχουμε και οικολογική συνείδηση.......!Αχ!

1.09.2007

Καλή Όρεξη.....!

"Aρχιδάτος"
Ο πολύ άντρας, ο γενναίος, ο έχων τόλμη και γοητεία.

"Αρχιδέμπορας"
Ο αεριτζής, ο κομπιναδόρος, ο προς βιοπορισμό εμπορευόμενος, αναξιόπιστα και ευτελή είδη...

"Aντε ρε αρχίδι!"
Φράση απευθυνόμενη κατάμουτρα σε κάποιον τιποτένιο ,άτολμο, ραδιούργο, μοχθηρό, ψεύτη και ότι άλλο υποτιμήσεως σημαντικό.

"Είσαι ένα αρχίδι και μισό!"
Παρόλο που προστίθεται μισό ακόμα σ' εκείνο του προηγούμενου λήμματος ,η έννοια της υποτίμησης μεγαλώνει τουλάχιστον στο διπλό.

"Στ' αρχίδια μου"
Κλασική έκφραση αδιαφορίας.

"Σε γράφω στ' αρχίδια μου"
Επίσης έκφραση αδιαφορίας και υποτίμησης εξ' ίσου για το άτομο η τηκατάσταση που "γράφεται", αλλά και για τουςίδιους τους χαριτωμένους αδένες, μια και θεωρείται ότι γράφει κανείς πάνω σε κάτι ασήμαντο...

"Αρχίδια με τη ρίγανη"
Αλλά άντ' άλλων{μεταφορικά}, νοστιμότατο ορεκτικό{κυριολεκτικά}, αρκεί να μην είναι ανθρώπινα...

"Αρχίδια καπαμά"
Μεταφορικά όπως το προηγούμενο, κυριολεκτικά νοστιμότατο επίσης, αλλά για κύριο πιάτο.

"Αρχίδια μάντολες"
Μεταφορικά ,έκφραση χαϊδευτική, κολακευτική, υποδηλώνει τη γλύκα τους.Κυριολεκτικά ευρηματικό επιδόρπιο...

"Δεν έχει αρχίδια"
Βαριά κουβέντα αμφισβήτησης του ανδρισμού, του θάρρους,της γενναιότητας, του κουράγιου, της δύναμης.

"Δεν έχει τα αρχίδια"
Ηπιότερη κουβέντα αμφισβήτησης όλων των προηγούμενων. "Έχει μεν αρχίδια ,αλλά όχι όσον αφορά μια συγκεκριμένη διεκδίκηση".

"Μου έπρηξες τ' αρχίδια"
Με ζάλισες , με κούρασες, μ' έφερες στο "μη παρέ κει". Όσοι το 'χουν πάθει στην κυριολεξία , ξέρουν καλά το επώδυνο της κατάστασης ....

"Θα μου κλάσεις τ' αρχίδια"
Ελαφρώς περίεργη έως αηδής στάση, αν τη σκεφτεί κανείς στη πράξη και όπωςκαι να 'χει το πράγμα η διαδικασία εκτέλεσης κάθε άλλο παρά δηλώνει αυτό που επιθυμεί "δε μου κάνεις τίποτα μετά απ' όλο αυτό το αναγεννησιακό σκηνικό".

"Θα μου κλάσεις μια μάντρα αρχίδια"
Παραλλαγή του προηγούμενου λήμματος , με περισσότερη όμως έμφαση καισκηνικό ροκοκό αυτή τη φορά, μια και το θέαμα μιας μάντρας γεμάτης αρχίδια έχει κάτι το πιο διακοσμητικό παιχνιδιάρικο, μπορεί κανείς να πει....

"Θα μου ξυρίσεις τ' αρχίδια"
Αν στο τέλος της φράσης υπάρχει ερωτηματικό ,τότε σίγουρα απευθύνεστε στον αισθητικό σας. Αν όχι σημαίνει ότι "δε μπορείς να μου κάνεις τίποτα" καιγια ακόμα μια φορά υποτιμάται η δυνατότητατου συνομιλητή να του ξεφύγει το ξυράφι...

"Κρέμεται από τ' αρχίδια μου"
Όταν εξαρτάται κάποιος από εμάς .Η έκφραση είναι σαφής,περιγραφική και αρκούντως αβάσταχτη...

"Δάγκωσα τ' αρχίδια μου"
Βασικά σημαίνει ζόρι ,δυσκολία, αδιέξοδο{π.χ. δάγκωσα τ' αρχίδια μου από το κρύο}. Σε άλλη περίπτωση δηλώνει τον άντρα - λάστιχο.

"Αρχιδιές"
Ασημαντότητες, μαλακίες.

"Αρχιδιές με φούντες"
Όπως το προηγούμενο λήμμα, αλλά με πρόθεση περισσότερης έμφασης και επιπλέον εκδήλωση ανησυχίας για τυχόν δυσκολίεςκατά το "δουλειές με φούντες".

"Τ' αρχίδια μου κουνιούνται"
Εάν βέβαια, δεν υποδηλώνει κάποιον που τρέχει γυμνός στους ανθισμένους αγρούς, σημαίνει ότι μια κατάσταση μου είναι αδιάφορη κι εγώ πολύ αλέγρος άντρας...

"Καλώς τ' αρχίδια μας τα δυο"
Aν το φιλοσοφήσει κανείς, δεν είναι και τόσο υποτιμητικόκαλωσόρισμα να σου 'ρχονται {από μόνα τους}τ' αρχίδια σου (και τα δυο) που κάπως, κάπου, τα 'χασες".

Αρχίδια Καλαβρέζικα"
Κάτι αδύνατον να ερευνηθεί η να εξηγηθεί. Ιδιαζόντως προσβλητικό για τους άρρενες κατοίκους της Καλαβρίας.

"Τ' αρχίδια του Καράμπελα"
Τα πλέον επώνυμα και σινιέ αρχίδια που συναγωνίζονται αντάξια "το μουνί της Χάιδως". Αν και είναι πολύ συγκεκριμένης ταυτότητας, δηλώνουν "αλλ' αντ' άλλων". Ωστόσο το ιστορικά εξακριβωμένο σεβαστό τους μέγεθος τα καταξίωσε και σαν έκφραση πληθωρικότητας και βαρβατίλας.

"Τσίμπα ένα αρχίδι"
(Γνωστό και ως ΤΣΕΑ στη Πάτρα)Σε κατατρόπωσα, σ' έβαλα στη θέση σου, εν μέρει, γιατί για ολική κυριαρχία είθισται το "παρ' τ' αρχίδια μου", δηλαδή και τα ΔΥΟ.

"Φαε ένα αρχίδι"
Βλέπε ανωτέρω.

"Πήρα τ' αρχίδια μου η πήρα αρχίδια"
{γενικώς}Δεν πήρα τίποτα, γιατί μια και έχω ήδη, τι να τα κάνω τα επιπλέον η,εν πάση περιπτώσει, αν τυχόν δεν έχω, ίσως είναι άλλες οι προσδοκίες μου.

"Ήσουν στ' αρχίδια του μπαμπά σου"
Ήσουν αγέννητος, τελεία και παύλα."

Γκόμενα μ' αρχίδια"
Ενώ γενικώς οι αναφορές στους συγκεκριμένους αδένες είναι με σκοπό την υποτίμηση, εν προκειμένω προσάπτονται σε μια γυναίκα για να τονίσουν τη θηλυκότητα της και την δυναμικότητα της. Αλλά και να τονίσουν τηνπερηφάνια μας για τη κατάκτηση αυτής της συγκεκριμένης γυναίκας με την οποία έχουμε τουλάχιστον δυο κοινά σημεία....

"Θα μου κάνεις τα τρία δυο"
Η μόνη ίσως έκφραση που τιμά τους συγκεκριμένους αδένες μας, αν φανταστεί κανείς ότι δεν θεωρείται καθόλου σημαντικό το να σου αφαιρέσει κανείς το πέος, αρκεί να σου αφήσει τα δυο που του κάνουν παρέα.

This article comes from Sakopetra Greek Portal

Προσωπικά.....τα αρχίδια εγώ δεν τα σνομπάρω...ούτε τα κακολογώ...αντιθέτως..δεν ξεχνώ...ότι από κει βγήκα.....όπως όλοι μας, άλλωστε, γι αυτό μόνο ευχαριστώ τους χρωστάμε κια όχι περιφρόνηση....!!!!!!!!!

1.03.2007

2007 Καλωσήρθες....

Τα φετινά Χριστούγενα περάσε χωρίς να το καταλάβω.....τουλάχιστον περάσανε ευχάριστα...!όλο και κάπου πήγαμε, όλο και κάτι κάναμε...

Έκανα βόλτες στα μαγαζιά που είχα πολύ καιρό να κάνω....
Ψώνισα δώρα στα αγαπημένα μου πρόσωπα....(μου φύγανε πολλά λεφτά...καθότι είναι και πολλά τα προσώπατα, πανάθεμά τα και ζωή να χουνε δηλαδή...)
Βγήκα έξω...Πήγα μπουζούκια δις!!!!!!!(όχι παίζουμε.....)
Είδα φίλους που είχα καιρό να δω...
Είδα τους γονείς μου...που είχα καιρό να δω.....
Είχα και άσχημες συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα...(μπλιάξ.....μπου...απαπαπαπαπα)
Και πέρασα ένα αίστευτο βράδυ Παραμονή Πρωτοχρονιάς...

Το ρεβεγιόν έγινε σπίτι μου.....Οι γονείς μου είχανε καλέσει λαόοοοοοο...φαγητά, κακό...ετοιμασίες.....ήρθαν και κάποιοι αχώνευτοι συγγενείς με τους οποίους εγώ είπα μόνο ένα μουδιασμένο Χρόνια Πολλά, ευχόμενη από μέσα μου χρόνια λίγα και σκατά....Κάτσαμε στο ρημαδοτράπςεζο να φάμε...άρχισαν οι κλασικές συζητήσεις...Ααα αυτό να φας , όχι εκείνο να φας...μμμ εγώ κάνω καλύτερους ντολμάδες...και τέτοια...ΕΕ μετά τη 1 την έκανα....και πήγα....και τά σπασα...στην Κοκκίνου...του εξαιρέτου η Κυρία...με λαμπιρίζον φόρεμα.....όλος ο κώλος έξω...μετά ο άνευ προηγουμένου Πετρέλης...που δεν είχε αποφασίσει ακόμα αν του αρέσει να είναι Σφακιανάκης ή Καζαντζίδης....παρακαλώ να μας ενημερώσει όταν το πράξει....Εκπληκτικά πέρασα πάλι...

Μετά πέφτει η ιδέα να πάμε για κρέπα στη Γλυφάδα....ήμασταν με 2 αμάξια....στ ένα ήταν και η φίλη μου η Μαρία, που είχε την ιδέα πριν την κρέπα να δούνε λέει και ν ακούσουνε το κυματάκι....εεε και τ ακούσανε πολύ καλα΄...έπεσε τ αμάξι με τη μούρη μες τη θάλασσα...Εν τω ματαξύ...δε μας το λένε και έχουμε πάει εμείς κυρίες και τρώμε την κρέπα μας...και τους μπινελικώνουμε κιόλας που αργούν....εεε μετα πολλά....μας τό πανε και επειδή το αμάξι το πήρε η Οδική Βοήθεια...ήρθαν με το δικό μας...και ήμασταν 9 το πρωί...6 άτομα μέσα σ ένα Seichento....ω...ποια παρακμή....!

έτσι εχάριστα πέρασε η Πρωτοχρονιά μου....και φτάνουμε στη σημερινή ημέρα...Μαύρη και Άραχνη...που επέστρεψα στη δουλειά....Μπίάξξξξξξξξξξξ!Βαριέμαι, δεν αντέχω..... !

About me

  • I'm liodara
  • From athens, Greece
  • sure......my hips don't lie.....!
My profile
Goustareis Stallone re paidaki mou?
Einai 8eos
Ton paw
Den uparxei kaluteros
Ton 8elw kolasmena
He is the law
  
pollcode.com free polls
eXTReMe Tracker