« Home | Το κέρατό σου....! » | Τα τελευταία χρόνια οι ανθρωπογενείς δραστηριότητε... » | Καλή Όρεξη.....! » | 2007 Καλωσήρθες.... » | Άντε βρε...καλή χρονιά...!!!!! » | Αν είστε γυναίκα και αναζητάτε τον τέλειο άντρα, μ... » | Eκδίκηση, ε....? » | Love's A Loaded Gun!!!!!!! » | Γυναίκες... Γυναίκες.... » | Μ΄ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ!!!!Όταν παρακολουθείς ένα τέτοιο ... »

T(h)rash TV!!!!!


Κώστας Μυλωνάς, Ελεάνα Παγουρά, Πέτρος Λεωτσάκος, Κατερίνα Σνάιντερ,Παναγιώτης Τουλάτος, Πέπη Τσεσμελή, Ανδρέας Ευαγγελόπουλος,(εθνικός σταρ, όπως δήλωνε επιδεικνύοντας και την ταυτότητά του προς εξάλειψη αμφιβολιών), Γιώργος Σταυρόπουλος(μίστερ εθνικά μπούτια, αν θυμάστε), Βίκυ Μιχαλονάκου, Ελένη Λουκά, Φωτεινή Πατσιούρα, κ.Νάκος, Χαρούλης Γατούλης και τόσοι άλλοι.....!. Τους θυμάστε; Ένα «φεγγάρι» έδωσαν μια άλλη διάσταση στις τηλεοπτικές νύχτες μας.....Στις δικές μου τουλάχιστον....!


Στα μέσα της δεκαετίας του '90 από τις συχνότητες του - τότε - Καναλιού 5, όταν ο λεπτοδείκτης συναντούσε τον ωροδείκτη στο 12 έβγαιναν στον αέρα τα «Παιδιά της νύχτας». Στο πλατό με φόντο βαρέλια, κασόνια και δεμάτια από άχυρο ο Κώστας Μυλωνάς με την Ελεάνα Παγουρά. Τσιγάρο, ουισκάκι και κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων με τους τηλεθεατές. Συνήθως όμως η συζήτηση περιστρεφόταν σε προσωπικά (συναισθηματικά) θέματα. ...Ο Κώστας Μυλωνάς, ή Dr Love έδινε ρεσιτάλ κάθε βράδυ με τα άνευ προηγουμένου, στην ελληνική τηλεόραση θέματά του....! Τα «Παιδιά της νύχτας» ήταν ο τίτλος της τόσο επιτυχημένης αυτής εκπομπής...!Εκτός όμως από θέματα ερωτικής φύσεως, είχε πολές φορές ασχοληθεί και με θέματα μεταφυσικά και με καλεσμένο τον αρχαιοπρεπή Χριστό των 90s Παναγιώτη Τουλατο με θέματα θεολογικά και θρησκευτικά...!


H Βίκυ Μιχαλονάκου διατήρησε τον τίτλο «H πόλη των παραισθήσεων» στην εκπομπή της, που διαδέχθηκε το «Ερωτοδικείο». Το Ερωτοδικίο ήταν και αυτό ένας από τους λόγους που παρέμενα άγρυπνη στην πρώτη μου νιότη...Η παρουσιάστρια καλούσε στην εκπομπή διάφορα πρόσωπα, που με τον δικό τους τρόπο "έφτιαχναν" τις νύχτερς μας...Ο "εθνικός σταρ" τακτικός θαμών...παρουσίαζε τα πολλαπλά του ταλέντα...Ο Μr Μπούτια αναδείκνυε κι αυτός μετο δικό του προσωπικό στυλ την ομορφιά και το κάλος...Η Κατερίνα Σνάιντερ υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των απανταχού γυμνιστών, η Ελένη Λουκά, τα δικαιώματα των απανταχού θρησκόληπτων, η Φωτεινή Πατσιούρα χάριζε στο τηλεοπτικό κοινό υπέροχες στιγμές με τις χορευτικές της ικανότητες...Συχνοί καλεσμένοι -guest stars- και των δυο ανωτέρω εκπομπών ήταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης και η Κάλυ Φέρρυ...!

Από το «Ερωτοδικείο» άρχισε την τηλεοπτική καριέρα του ο νομικός Πέτρος Λεωτσάκος, ο οποίος στην πορεία βρέθηκε με δική του εκπομπή, στο New Channel. Είχε τίτλο «Αυτόφωρο» και συμπαρουσιάστρια την πληθωρική Πέπη Τσεσμελή, η οποία με τις παρεμβάσεις της είχε κάνει μόδα δίστιχα του τύπου «άλλο πρέπει, άλλο Πέπη», «άλλο σύκα, άλλο προίκα». Εκεί περνάμε σε άλλη φάση πλέον.....τα νομικά θέματα συζητούνταν με μια άλλη, πιο αλέγκρα διάθεση και με τις συχνές παρεμβάσεις του Χρούλη Γατούλη (τραγουδιστή) και του κ.Νάκου, τον οποίο πολλά χρόνια μετά είδα στην Τατιάνα να καταγγέλουν για προσηλητισμό σε αιρέσεις και τέτοια...

Διάβασα στα Νεα...Την τηλεόραση που υπαινίχθηκε το «απαγορευμένο» εξάπτοντας τη φαντασία, κάνοντάς του «χώρο» στη μικρή οθόνη, αλλά και την τηλεόραση που προκάλεσε τον κανιβαλισμό με προσφερόμενα «θύματα», τα οποία έκαναν καριέρα ως τέτοια - μεταξύ των οποίων τότε και η κ. Λουκά, που αναδείχθηκε από την trash τηλεόραση της Σεμίνας Διγενή. Οι πρωταγωνίστριες εκείνων των θεαμάτων δεν έκρυβαν διόλου το ταλέντο τους να προκαλούν αρσενικούς τηλε-ερεθισμούς και να κοσμούν ερωτικές φαντασιώσεις. Τέτοια «ά-νομη» τηλεόραση ήταν των «Παιδιών της νύχτας», του «Ερωτοδικείου», της αλήστου μνήμης Πέπης τού «Αυτόφωρου». Και αυτήν μοιάζει να έχουν πρότυπο το σύνολο σχεδόν των σημερινών σόου, κουτσομπολοεκπομπών, τραγουδιστικών ριάλιτι, Δρουζοθρασκαίικων σαλονακίων και τα μέλη των θιάσων τους. Και με βρίσκει απολύτως σύμφωνη....


Δεν ξέρω αν τα βλέπατε ή αν συμφωνείτε...πάντως εμένα μου άρεσαν πολύ γιατί ήταν μεν ψυχεδελικά, αλλά ήταν ωραία! Δεν ήταν στημένα σόου του κώλου...Όλοι αυτοί οι άνθρωποι κάθε βράδυ έδιναν την ψυχή τους και είχαν δεν είχαν ταλέντο...ήταν αρκετά συμπαθείς γιατί αυτό που έκαναν το ένιωθαν!!!

Η Trash TV εκείνης της εποχής πρέπει να επιστρέψει!!!!!!!Αλλά ποτέ δεν είναι όπως πρώτα....μας το δίδαξε αυτό η επιστροφή πριν 2 χρόνια των Παιδιών της Νύχτας, που αν και τα παρακολουθούσα, δεν αισθάνθηκα ποτέ το ίδιο όπως εκείνες τις παλιές μέρες!!!!

Bring Back NEW CHANNEL!!!

Εκεί είδα για πρώτη φορά τσόντα... :P

Βρε θηρίο τι πήγες και θυμήθηκες; :P

eimai fan trash tv!!!!! malista eimai o monos pou dhlvnv eutharsvs oti exv kai aytografo ethnikoy star

Post a Comment

About me

  • I'm liodara
  • From athens, Greece
  • sure......my hips don't lie.....!
My profile
Goustareis Stallone re paidaki mou?
Einai 8eos
Ton paw
Den uparxei kaluteros
Ton 8elw kolasmena
He is the law
  
pollcode.com free polls
eXTReMe Tracker