« Home | Μ΄ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ!!!! Όταν παρακολουθείς ένα τέτοιο... » | Και μετά σου λένε....η ισότητα των φύλων και τα ... » | ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.... Η φίλη μου η Φ. είναι... » | ΑΠΟ-----ΔΕΙΞΕΙΣ Καλά κάνω εγώ και δε βλέπω τ... » | ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ.... Και εδώ κολλάει το ρητό της πο... » | Η Τζένη η Θεά είναι πάντα εδώ και δέχεται προτά... » | The IRON MAIDEN.......! Ποιος δε γνωρίζει τους... » | Το θέμα είναι να τη βρω και από τα δύσκολα να βγω.... » | ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ....ΣΥΝΕΒΗ... Βράδυ Σαββάτου, κ... »

Γυναίκες... Γυναίκες....

Kατά καιρούς ακούγονται πολλά κλισέ.
Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τις φτύνεις τόσο κολλάνε....
οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τις γλύφεις τόσο κολλάνε (βελτιωμένη έκδοση του παραπάνω)....
οι γυναίκες είναι σαν τα πλακάκια, αν τις στρώσεις καλά τις πατάς για μια ζωή....
οι γυναίκες είναι σαν τα λεωφορεία, αν φύγει μια, έρχεται πάντα η επόμενη κτλ, κτλ.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν υπεραπλουστεύσεις και γενικότητες.
Οι γυναίκες είναι σαν τις θέσεις για παρκάρισμα.
Και εξηγώ:

Υπάρχουν πολλών ειδών θέσεις για παρκάρισμα. Μικρές, μεγάλες, καλές, κακές, νόμιμες, παράνομες, επί πληρωμή ή όχι.
1. Aλλη θέση ψάχνεις αν έχεις mini coοper, άλλη αν έχεις Α6. Και βέβαια αν έχεις mini coοper μια χαρά χωράς σε μια θέση που θα χωρούσε το Α6, αλλά πάντα περισσεύει αρκετός χώρος για να παρκάρει ένας ακόμα, ακόμη και αν χρειαστεί να σε στριμώξει λίγο. Αν έχεις πάλι Α6 και πας να παρκάρεις σε μια θέση που χωράει μόνο mini cooper, μπορεί μεν να το βάλεις αλλά πάντα θα περισσεύει κάτι ή η μούρη ή ο κώλος του αυτοκινήτου, και θα είσαι μέσα στην αγωνία μην στο φάει κανένας απρόσεκτος οδηγός και θα ψάχνεις για μια καλύτερη θέση, που να χωράς άνετα βρε παιδί μου.

2. Υπάρχουν θέσεις παρκαρίσματος που είναι καλές (πρώτη μούρη από εκεί που σκοπεύεις να πας), και άλλες που είναι κακές, 10 τετράγωνα μακριά, που αναθεματίζεις την ώρα και την στιγμή που πήρες το αμάξι σου). Οι καλές είναι εξ ορισμού πιασμένες. Για να βρεις μια πρέπει να την αφήσει κάποιος άλλος. Παρότι μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση να βρεις μια καλή θέση, μπορεί μετά από κάποιο σημείο που κάνεις κύκλους σαν τον ινδιάνο ψάχνοντας, να απογοητευτείς και να βολευτείς με μια κακή θέση.

3. Αν βρεις μια καλή θέση και είναι ελεύθερη πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο αυτή η θέση να είναι παράνομη. (πχ. επιτρέπεται μόνο για υπαλλήλους της τάδε εταιρίας). Σε αυτές τις περιπτώσεις σε τρώει το άγχος και φροντίζεις να μην κάτσεις πολύ,γιατί με μαθηματική ακρίβεια τρως κλήση, αν δεν σου σηκώσουν και το αμάξι δηλαδή.

4. Αν βρεις μια καλή θέση και είναι ελεύθερη και νόμιμη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι επί πληρωμή. Σε αυτήν την περίπτωση νιώθεις πάντα ότι σου πιάνουν λίγο τον κώλο, αλλά «τι να κάνεις; η ανάγκη βλέπεις».

5. Μπορείς πάντα να διπλοπαρκάρεις, αλλά να ξέρεις ότι μετά θα καταλήξεις με γρατσουνιές από κλειδιά στο αμάξι σου, και τελικά θα σου βγει μια περιουσία να το ξαναβάψεις το ρημάδι.

6. Είναι γνωστό ότι το να βρεις "παρκινγκ" είναι τόσο θέμα γνώσης, όσο και θέμα τύχης. Τι να κάνουμε, υπάρχουν μερικοί γουρλήδες που βρίσκουν αμέσως, και άλλοι που μια ζωή ψάχνουν.

7. Τέλος, δεν φτάνει όταν δεις μια θέση να βγάλεις αλάρμ και να πας με το πάσο σου. Πρέπει να είσαι γρήγορος και μάγκας, γιατί αλλιώς θα βρεθεί κάποιος άλλος να στην φάει μέσα από τα χέρια και θα καταλήξετε να πλακώνεστε.


Αυτό μου το έστειλε με mail η κολλητή μου η Λίστα με την παράκληση να το δημοσιεύσω και να δω τι έχει να πει ο blogoλαός επί του θέματος...

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να οδηγείς μηχανή οπότε παρκάρεις όπου σου κάνει κέφι ακόμα και σε μέρη που οι περισσότεροι δεν μπορούν. Τη βρίσκω με τους συμβολισμούς :)

Αν είχα Ferrari τι θα γινόταν;

:P

Καλό Λίτσα αλλά δεν όσον αφορά το πρώτο παρτ το ίδιο ισχύει και με τους άνδρες. Όσο για το παρκάρισμα... όπως στρώνεις κοιμάσαι :)

Παλιό καλό!

Πετυχημένο! Να βγάλουμε όμως κόρες & αντίστοιχα για τον ανδρικό πληθυσμό!
Φιλάκια

PS: Δόγμα στρατιωτικού παρακαλώ(!): Η γυναίκα είναι σαν το χταπόδι! Όσο τη χτυπάς τόσο μαλακώνει...

Gia osus exun oikologikh sinidish ke diakinounte me mesa mazikh metaforas, ti ginete... mpoukala mia zoh :)

Μια χαρά σωστά όλα αυτά, αν και μπορείς να τα αντιστρέψεις και να ισχύουν τα ίδια και για τους άντρες, όπως λέει και η Φοίβη ;-)

φαντάσου τώρα να είσαι σκράπας στο παρκάρισμα.... να βρίσκεις θέση και να μη μπορείς!!
ωραία τα λέει η Λίτσα

το θέμα είναι οτι πάντα θα βρείς μια θέση που είναι καλή, νόμιμη και μεγάλη. το θέμα είναι να έχεις την υπομονή να ψάχνεις

Για μιά θέση πάρκινγκ..
Ασε το αμάξι σπίτι και γύρνα με ταξί, μετρό, τράμ, λεωφορείο.

,

αυτό με το πάρκιν με τσάκισε!

Το πόσο μου αρέσουν οι παράνομες θέσεις δεν λέγεται!

Μήπως ξέρετε καμία παράνομη "θέση" να προσπαθήσω να παρκάρω;

Ρε συ Liodara, τι ωραία που γράφεις με Ελληνικά γράμματα! Πέτα τα, μωρέ, εκείνα τα γκρήγλις! Σε παρακαλώ, εγώ που έχεις όνειρα για μένα! :-Ρ

Post a Comment

About me

  • I'm liodara
  • From athens, Greece
  • sure......my hips don't lie.....!
My profile
Goustareis Stallone re paidaki mou?
Einai 8eos
Ton paw
Den uparxei kaluteros
Ton 8elw kolasmena
He is the law
  
pollcode.com free polls
eXTReMe Tracker