« Home | ΘΕΛΩ.... » | M Αρέσει Ο Θέμος!!!Είναι απλά καταπλητκτικός!!Το α... » | ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!!! » | Mr Ethnika Mpoutia!Να και ο κ.Μπούτια...και δεν εί... » | ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!!!Έτσι γαι να θυμούνται οι παλιοί και να... » | T(h)rash TV!!!!! » | Το κέρατό σου....! » | Τα τελευταία χρόνια οι ανθρωπογενείς δραστηριότητε... » | Καλή Όρεξη.....! » | 2007 Καλωσήρθες.... »

H ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ.......!!

Εδώ και πολλές μέρες, δουλεύω από πολύ νωρίς....εώς πολύ αργάαααααα!!!!

Έτυχε λοιπόν....αυτή την εβδομάδα, να σχολάσω κανα 2 φορές νωρίς....κατά τις 8.30...!!
Χαρά εγώ, κακό, που θα πήγαινα νωρίς σπίτι του άντρα....θα τον έβλεπα και λίγο περισσότερο....!!!Τι καλά....!!!Τι ωραία....!!!Και τέτοια..

Την πρώτη μέρα...Μπαίνω σπίτι βγάζω παππούτσια, αράζω στον καναπέ μαζί του και βλέπεουμε τηλεόραση....Ωραια ως εδώ...Μετά έπρεπε κάτι να φάμε....Είχαμε κρέας στο ψυγείο, ωστόσο έπρεπε με κάτι να το "συνοδεύσουμε" λέει ο καλός μου...."άσε, θα φτιάξω εγώ τον πουρέ...κάτσε ξεκουράσου....!" Κυριλέ λέω εγώ...μας φτιάχνουν και το φαγητό..ποιος στη χάρη μας????Εν τω μεταξύ, μέχρι να φτιάξει τον πουρέ, εγώ, τον είχα πάρει το γλυκοσέρτικο.....!!!Έρχεται, με ξυπνάει !!!!Τέλος πάντων τρώμε....και λέω εγώ..."Τα πιάτα θα τα πλύνω αύριο αγάπη μου..."Εντάξει μου λέει και πήγαμε για ύπνο....!!

Τη δεύτερη μέρα.....Μπάινω σπίτι .....βγάζω παπούτσια...μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα !!!Τρώμε και έρχεται η ώρα του πλυσίματος των πιάτων....Πάω....με βαριά καρδιά...διότι η γκουμούτσα με τα πιάτα κόντευε να αγγίξει το ταβάνι...οπότε κάνω την κρίσιμη ερώτηση.....Ζεστό νερό έχει???όχι μου λέει...ν' ανάψω θερμοσύφωνα...!!!
Βρήκα ευκαιρία, ν αράξω κανα τεταρτάκι ακόμα....έλα όμως που ο ρημάδης ο ύπμνος με πήρε πάλι....!!!ΑΑΑΑΑΑχχχχχχχ!!!!

Άμα όμως σ΄ αγαπάει ο άντρας σου....η συνέχεια είναι η εξής....!!!
Χωρίς να πει κουβέντα και να με ξυπνήσει......και σφού μου έφερε το πάπλωμα να με σκεπάσει μην κρυώσω....πήγε μόνος του...έπλυνε τα πιάτα....(του πήρε βέβαια μία ώρα απ΄ ό,τι μου πε μετά....!)έβγαλε και τα σκουπίδια....!!Και κατά τις 2 ήρθε με ξύπνησε που κοιμόμουν στον καναπέ...και με πήγε στο κρεβάτι....!!!Μετά αφού τον έβαλα να μου ξύσει την πλάτη για να κοιμηθώ...τον έβαλα να μουπει και παραμυθάκι....!!!!Τι καλός!!!!

Αισθάνομαι απαίσια που τον έβαλα στη διαδικασία να πλύνει τα πιάτα !όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί είχα υποσχεθεί ότι θα το κάνω εγώ....αλλά η νύστα και η κούραση δε με άφησαν να τηρήσω την υπόσχεσή μου...!Λυπάμαι αλλά τι να κάνω...!!!????!!!

Μωρ΄ μήπως τον εκμεταλλεύομαι και δεν το ξέρω???
Εεεεεεεεεεε?
Λες?

Κι εγώ θέλωωωωωωω!!!

Μαρή, έχει κανέναν αδερφό ο δικός σου έτσι προκομμένο;;;

Να ξέρει και από μπουγάδα όμως γιατί ως γνωστόν εγώ δεν κατέχω!!!

Τυχερή, φτού σου μαρή, φτου μη σας ματιασω... Να του παίρνεις πάλμολιβ του παιδιού, μη ξεραίνονται τα χέρια του και να του πεις να βάζει και λίγο ξύδι στη σαπουνάδα.

Έτσι, έτσι.

Κι εγώ θέλωωωωωωω!!!

Μαρή, έχει κανέναν αδερφό ο δικός σου έτσι προκομμένο;;;

Να ξέρει και από μπουγάδα όμως γιατί ως γνωστόν εγώ δεν κατέχω!!!

Τυχερή, φτού σου μαρή, φτου μη σας ματιασω... Να του παίρνεις πάλμολιβ του παιδιού, μη ξεραίνονται τα χέρια του και να του πεις να βάζει και λίγο ξύδι στη σαπουνάδα.

Έτσι, έτσι.

Από τη μια λέτε "οι άντρες δεν κάνουν τίποτα"

και από την άλλη όταν παίρνουν τη πρωτοβουλία να κάνουν νοικοκυριό

"Αισθάνομαι απαίσια που τον έβαλα στη διαδικασία να πλύνει τα πιάτα"

Δεν ξέρετε τι θέλετε ή μου φαίνεται;

:P

Μα τι κατανόηση ειναι αυτή!..τι να πω..έχω μείνει άφωνη!
Μπράβο και πάλι μπράβο του..
Τυχερή!!

(αλλα μην το παρακάνεις κι εσυ..βάλε ένα χεράκι ντε! ;) )

περίπου τα ίδια μου συμβαίνουν αυτές τις μέρες, η γιαγιά μου λείπει και ο φίλος μου μετακόμισε λιγάκι σπίτι μου, αυτός μαγειρεύει κι εγώ πλένω τα πιάτα - 2 μέρες έτσι και την τρίτη δεν τα μπορώ πια τα πιάτα, πάω να κάνω μπάνιο και τα πλένει αυτός, βλέπουμε DVD -θεός φυλάξει να πάω εγώ να φέρω κάτι αν χρειαστεί, δεν μου το επιτρέπει, με παίρνει ο ύπνος, αμέσως φέρνει κουβέρτα, κλείνει το φως, χαμηλώνει τηλεόραση... και μετά σκέφτομαι - αξίζω αυτά εγώ, τι θα κάνω αν το συνηθίσω και μετά μια μέρα αλλάξει η κατάσταση...

Γλύκας , γλύκας...Μην έχεις τύψεις όμως. Διότι αγάπη μου, έτσι εύκολα κρατά κανείς μια ΘΕΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ;
Και σιγά καλέ, μια φορά έγινε.
Και τώρα χωρίς πλάκα, έτσι μωρέ είναι οι σχέσεις με τα καλά παιδιά!
Άντε παντρέψου το παιδί!

Καλέ τι λες!
Σιγά την εκμετάλλευση μη χέσω, μαζί δεν το φάγατε το φαί;;
Εξάλλου εσύ προφανώς δουλεύεις περισσότερες ώρες αυτή την εποχή, είναι το πιο δίκαιο πράγμα, πιστεύω. Αμάν αυτές οι χαζές τύψεις των γυναικών (no offence, όλες μας τις έχουμε περάσει)
nasso, μήπως δεν είμαστε όλες οι γυναίκες μια ανώνυμη μάζα με ΜΙΑ και μόνο άποψη;;; :P
Εγώ αγάπη μου τη μπουγάδα του την έχω αφήσει αποκλειστικό δικαίωμα, και το σιδέρωμα, και τα πιάτα ακριβώς στη μέση μοιρασμένα, καθ'ότι εγώ αναλαμβάνω μαγείρεμα τις περισσοτερες φορες, καθώς και γενικό σιγύρισμα και καθάρισμα του σπιτιού. Και οι δουλεύουμε, δεν είναι ο ένας υπηρέτης του άλλου. Και επειδή εγώ στο τσακίρ δουλεύω και μέχρι τα χαραμάτα καμία φορά, τότε αυτός θα κάνει περισσότερες δουλειές στο σπίτι. Τι πιο λογικό!

Den ton ekmetallevese ton akiopiis... bravo aksio palikari ke ponetiko :)

Cheers!

ε,ναι τον εκμεταλευεσαι και εξαργυρωνεις στη σχεση σου την ομορφια και την χαιτη σου.
Ουφ ποτε θα γινουμε ισοι?;)

μάλλον αύριο σου θα κάνει ένα καφεδάκι για να μείνεις ξύπνια

Μια χαρά σας βρίσκω φθτου, φθτου σκόρδα ;)

Τυχερή είσαι!!!! Πίστεψέ με δύσκολα βρίσκονται τέτοιοι άντρες. Οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα με τις δουλειές του σπιτιού και ειδικά με τα πιάτα (και το σιδέρωμα)!

Φτου, φτου και πάλι φτου!! Πάντα ευτυχισμένη!!

Εγώ έκανα το σφάλμα όταν πηραμε πλυντήριο πιάτων να πώ -πως τα βάζεις έτσι;
Έκτοτε ποιός λέτε ότι τα βάζει;

Και το πρωί σε ξυπνάει γλυκά με ένα φιλί και βλέπεις ότι έχει φέρει το δίσκο με το πρωινό στο κρεβάτι. Είχε ξυπνήσει δυο ώρες πριν, όπως σου είπε μετά, για να τα ετοιμάσει όλα. Και φρυγανιές με μαρμελάδα και μέλι και πορτοκαλάδα φρεσκοστιμένη και καφές και αυγά με μπέικον και και και...

Μάλλον τον εκμεταλλεύεσαι...

...γυναίκες. τι να πεις;

τα λουλούδια τα πότισε? σκούπιζε? σφουγγάρισε? έτριψε τους πάγκους? τη λεκάνη και το νιπτήρα? τις αράχνες από τις γωνίες? σου 'τριψε τις φτέρνες με ελαφρόπετρα και ζεστό νερό? σου 'φέρε τυρί από τα Τυρίκαλα? (κουράστικα).Τι, σε όλα ναι , και στο τελευταίο όχι? Στα όπα-όπα τον έχεις..

Τι να κάνουμε γλυκιά μου! Είμαστε γοητευτικές και οι άντρες μας, μάς λατρεύουν!!!!
(Ναι, και ο μέγας Φον Ντουμ πλένει τα πιάτα άμα χρειαστεί!)


ΥΓ Στείλε μου μέλι για να σε ρωτήσω κάτι!

Καλέ τώρα μπαίνω από αργή μαλακισμένη σύνδεση και θα σας απαντήσω σε έναν έναν τη Δευτέρα....ΜΜΜΜΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Μα γι' αυτό είμαστε οι άντρες παιδί μου, για να μας εκμεταλλεύεστε.
Αλλά δεν το 'χετε καταλάβει ακόμα και το παίζετε θύματα συνήθως.
Ασθενές φύλο και χαζομάρες...

Ανέβασε νέο ποστ μη σου σπάσω τα μούτρα.

Kalh evdomada teknon leontara :)

Σωστή σε βρίσκω!!!!
Αυτά να τα βλέπουν (& να τα διαβάζουν στην προκειμένη) κάτι άλλα ...κορόιδα! Που τις έχει βάλει κάτω ο δικός τους & τις "πατάει"!
Δεν τον εκμεταλεύεσαι γλυκιά μου, γιατί αν το έκανες δε θα είχες μετά τύψεις! Μια χαρά "στρωμένο" τον έχεις!!! Όχι, που την έχουν δει μερικοί πως η γυναίκα είναι το κορόιδο που & θα δουλεύει εκτός σπιτιού & τις δουλειές όλες στο σπίτι θα κάνει... Μόνο που τα ακούω αυτά κάτι παθαίνω, αγριεύομαι!
Έτσι, τέλεια είναι! Και μετά το γάμο (αν προκύψει) πρόσεχε μη σου "σηκώσει μπαϊράκι" γιατί έχουν καταγραφεί & τέτοια περιστατικά!
Άντε φιλάκια, & μην αναρωτιέσαι, συνέχισε έτσι!

Ψσσστ!
Σκύψε να σου μυστικό:
Δεν τον εκμεταλλεύεσαι καθόλου, αλλά κι αν το κάνεις, μην του το πεις ΠΟΤΕ!
:-D

Post a Comment

About me

  • I'm liodara
  • From athens, Greece
  • sure......my hips don't lie.....!
My profile
Goustareis Stallone re paidaki mou?
Einai 8eos
Ton paw
Den uparxei kaluteros
Ton 8elw kolasmena
He is the law
  
pollcode.com free polls
eXTReMe Tracker