« Home | Τα τελευταία χρόνια οι ανθρωπογενείς δραστηριότητε... » | Καλή Όρεξη.....! » | 2007 Καλωσήρθες.... » | Άντε βρε...καλή χρονιά...!!!!! » | Αν είστε γυναίκα και αναζητάτε τον τέλειο άντρα, μ... » | Eκδίκηση, ε....? » | Love's A Loaded Gun!!!!!!! » | Γυναίκες... Γυναίκες.... » | Μ΄ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ!!!!Όταν παρακολουθείς ένα τέτοιο ... » | Και μετά σου λένε....η ισότητα των φύλων και τα σχ... »

Το κέρατό σου....!

Έχω ακούσει πάρα πολλές παροιμίες για το κέρατο....

"Κεράτωνε τον άντρα σου και μάγια μην του κάνεις.."

"Ο κερατάς, τα κέρατα, σαν έρθουνε μπροστά του...μέλι με γάλα γίνεται με τη νοικοκυρά του..."

"Ο κερατάς, τα κέρατα, όταν τα πρωτονιώσει....σπαθιά, μαχαίρια, ζώνεται, κάποιονε να σκοτώσει..."

Και το υπέρτατο που έχει ειπωθεί σε παλιά ελληνική ταινία....."Αλί αλί αλί και 3 αλί, μέσα απ΄της γης τα πέρατα πετάγονται 2 κέρατα"

Ευτυχώς σε μένα προσωπικά δεν έχει συμβεί περιστατικό, ώστε να χω κάτι να πω, τουλάχιστον δεν έχω μάθει κάτι ....οπότε κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια...Έχει συμβεί όμως σε φίλες και φίλους μου...και οπότε, κάτι έχω να καταθέσω επ΄αυτού....!

Μια από τις φίλες μου....είχε μία σχέση 2,5 χρόνων...όλα πήγαιναν καλά...τέλος πάντων σχεδόν καλά...μέχρι που αυτός άρχισε τα περίεργα...τύπου....εεε μωρέ δεν πειράζει τα λέμε άλλη μέρα...είμαι πολύ κουρασμένος...δε χρειάζεταοι να μένουμε μαζί τα σκ....πάω γήπεδο σήμερα....έχω να δω τους φίλους μου...κοιμάμαι τώρα...βαριέμαι ...παίζω playstation..και το ζώο αυτή τα ανεχόταν....Κάποια μέρα της τηλεφώνησε μια άλλη φίλη μας....που τα αγόρια τους ήταν και φίλοι....και της λέει..."Δεν ξέρω πώς θα το πάρεις αλλά ο δικός σου έχει γκόμενα παράλληλα με σένα, εδώ και 6 μήνες, σκέφτηκα πολύ και αποφάσισα να στο πω, το χει πει στο δικό μου...και έτσι το έμαθα...." Η φίλη μου...αν και είχε τις ενδείξεις...δεν την πίστεψε, παρά θεώρησε σωστό να την κόψει από φίλη και να μη μιλιούνται....!Εγώ ήμουν αμέτοχη στο θέμα....!Ο δικός της(της φίλης μου) ορκιζόταν ότι η άλλη έλεγε ψέμματα και το πε μέχρι και σε μένα...που στο κάτω κάτω τι δουλειά είχα...?Αλλά μιλάμε για μεγάλο θράσος!!!!!!!!!

Να μην τα πολυλογώ....αυτός τη χώρισε τη φίλη μου, χωρίς καν να την ενημερώσει, απλά κυκλοφόρησε το νέο του ξεκώλι..σε μέρη γνωστά....και την πήρε και για διακοπές στο νησί του....ποτέ δεν της ξεκαθάρισε την κατάσταση....

Από κοινούς γνωστούς μαθαίνω εγώ ότι όντως αυτός είχε γκόμενα και τότε και μετά από το φτήσιμο...η φίλη μου κατάλαβε ότι είχε γίνει Ρούντολφ το ελαφάκι....!

Γιατί άραγε δεν θέλουμε να αποδεκτούμε το κέρατο και να πάμε παρακάτω, παρά κολλάμε στον τύπο που μας τα φόρεσε...Πληγωμένος εγωϊσμός? Γιατί να μου το κάνει εμένα αυτό?
Συνήθεια? Μη ικανότητα αποδοχής της πραγματικότητας?

Ε όποιος ξέρει να μου πει ρε παιδιά....


ΥΓ. Με τη φίλη της, που της άνοιξε τα μάτια, ακόμα δε μιλάνε και μετά από 8 χρόνια φιλίας......!

Όπως το λές, "πληγωμένος εγωϊσμός". Και απίστευτή ζήλια.

Μην ξεχνάς ότι με το κέρατο ταυτόχρονα καταρρέει και η αθώα εικόνα που έφτιαξες για τον/την σύντροφο σου.

Para na su vgei to kerato kalytera to mati... ego auto ksero :)

Pantos h filh ths filhs fanike ok efxome na apokatastisun tis sxeseis tus giati einai krima.

Cheers!

Μιά ιδέα είναι το κέρατο! Τι θα πει κέρατο; Οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να απαιτούν αποκλειστικότητα από τους συντρόφους τους. Ο ελεύθερος έρωτας είναι η απάντηση. Σου αρέσει, της/του αρέσεις, πας στο κρεββάτι μαζ΄΄ι του/της και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Γιατί να είναι αξία η "πίστη"; Τι θα πει πίστη; Υπολείματα της θρησκευτικής επιβουλής και εξουσιασμού είναι αυτά και σε μερικές εκατοντάδες χρόνια (ίσως και λιγότερα) θα έχουν την ίδια αξία με την σημερινή της παρθενίας!

πωπω μεγάλη μαλακία. αν είναι δυνατόν, να μου πει τέτοιο πράγμα κοντινός φίλος και να μην τον πιστέψω!
τσ τσ τσ

Κλασική περίπτωση γυναικείας αντίδρασης. Πάντα φτάιει η "άλλη". Ποτέ το ρεμάλι ο δικός μας.

Αλλά για να το θέσω λίγο πιο σκληρά. Οπως πολύ καλά λες φταίει και η ίδια για το κέρατο που έφαγε. Σαν να το τράβαγε ο οργανισμός της.
Σαν τι περίμενε? Να κατεβεί το Αγιο πνεύμα να φτιάξει την σχέση της?

Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τον heliotypon στο πως θα έπρεπε να είναι! Το δουλεύω στον εαυτό μου να μπορώ να αποδεχτώ το κέρατο όταν μου συμβεί στωικά!

Κυρίως μη αποδοχή του γεγονότος και φυσικά εγωισμός...

Καλά αυτός ο φίλος της φίλης που της το είπε τόσο μαλάκας ήτανε;
Δεν ήξερε ότι το μόνο μυστικό που φυλανε οι γυναίκες είναι η ηλικία τους;

""Νάσο
Συμφωνώ απόλυτα μ αυτό που λες για την εικόνα του συντρόφου....Και μετά λες..μα οο τάδε...?που ήταν τόσο γλυκός μαζί μου....Επίσης σκέφτεσαι κάποιες προσωπικές στιγμές-όχι απαραίτητα σεξ- και λες , τα κάνει και με άλλον/η αυτά....!


""Μη χειρότερα
Θα σου πω το εξής, τη φίλη της κολλητής μου, δεν τη πολυχώνευα....ήτανε λίγο μυστήρια ως προς τη συμπεριφορά, αλλά ποτέ δε θα λεγε τέτοιο ψέμμα, που η δικιά μου θεώρησε ότι της λέει μαλακίες, επίσης μετά απο αυτό , άρχισα να τη βλέπω πιο συμπαθητικά, αλλά πλέον δεν τη βλέπω γενικώς....!Καλύτερα το μάτι παιδί μου...ποιος είναι για βερνικώματα κάθε λίγο και λιγάκι...!



""Ηλιότυπε
Είσαι πολύ μπροστά για την εποχή μας και δεν μπορώ να σε ακολουθήσω...μάλλον τα μυαλά μου ε΄΄ιναι "παλιά" τελικά σ΄αυτό το θέμα...!




""Τζελιαλ
Είδες?Μόνο εμείς οι γυναίκες θα μπορούσαμε να φτύσουμε κολλητή για ένα γκόμενο....σκατοφάρα παιδί μου....!



""Ντέπυ
Συμφωνώ με όσα είπες...απολύτως και είανι αυτό που λέω, ότι οι γυναίκες πουλάνε τη φιλία για το γκόμενο, ο οποίος μπορεί κιόλας να είναι το κλασικό ρεμαλοειδές, που τον ταϊζεις , τον ντύνεις και του πας και το νερό στο κρεβάτ, αν διψάσει τη νύχτα....Αν το δουλεύεις θεά μου...πολύ καλά κάνεις...εγώ , δεν εί,μαι ακόμα τόσο προχώ που να μη μ ενοχλεί το κέρατο....!Κι ας μην έχω φάει....!



""Αν-Λού¨
:-), :-)



""Αθεόφοβε
Χαααααα.....αμ εκεί είναι το θέμα....ο τύπος που το κάρφωσε, είναι πως να το πω ευγενικά.....μουνόδουλος, όσο δεν πάει...διότι με τον άλλο ήταν φίλοι από παοδιά και τον κ΄΄αρφωσε στη γκόμενά του , χωρίς να του πάει το μυαλό ότι θα τα λεγε αυτή....!Τόσο μαλάκας..κανείς δεν το πρόσεξε ότι υπάρχει κι αυτός στην ιστορία μας....ο μουνόδουλος μαλάκας....!Εύγε.....!

Πληγωμένος εγωισμός και απόριψη.

Η φίλη σου,η κερατωμένη, πρέπει να είναι χαζή (sorry κιόλας δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά) αυτό προκύπτει απο τα εξής δυο στοιχεία...1)δεν έβλεπε το προφανές και 2)αφού τσακώθηκε με τη φίλη που της άνοιξε τα μάτια, αφού είδε οτι είχε δίκιο, συνέχισε να μην της μιλάει...όσο για το κέρατο είναι ένα ζήτημα το γιατί κερατώνουμε και γιατί δε θέλουμε να δεχτούμε οτι μας κερατώνουν...Τι να πώ;;; Καληνύχτες!

Με πολύ περίπλοκο θέμα καταπιάστηκες λιοντάρα μου! Για μένα όλοι είχαν άδικο σ'αυτή την ιστορία! Πρώτα ο γκόμενος που κεράτωσε (μα τι ηλίθιος!), μετά η φίλη σου που δεν έβλεπε το προφανές, μετά ο "κολλητός" που τα είπε στην κοπέλα του και τέλος η φίλη που ανακατεύτηκε! Θεωρώ ότι θα έπρεπε να της το πλασάρει αλλιώς, να την πήγαινε π.χ. στο τόπο του εγκλήματος ή να κράταγε το στόμα της κλειστό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς δέχονται κάποιοι άνθρωποι τις αλήθειες...
:)

Απόρριψη γλυκιά μου... Τόσα ρητά για το κέρατο ξέρεις...το άλλο που λεει ότι όσο πιο πολυ φτύσιμο τόσο πιο πολυ κόλλημα δεν το ξέρεις...? Αν και ποτέ δεν την κατάλαβα αυτή την νοοτροπία τελικά είναι αποδεδειγμένο ότι ισχύει…!

Τα φιλιά μου και βαλε στην φίλη σου ένα ξυπνητήρι...!:)

Καλημέρα:)

ξέρεις τι γίνεται? εκατέρωθεν είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο καθένας το αντιμετωπίζει αλλιώς. Άλλος θα σκότωνε , άλλος στα τέτοια του. Μη τα ψάχνεις πολύ τα πράγματα. Αν τα πας καλά με τον εαυτό σου, μή φοβάσαι τίποτα και καμμία από τις επιλογές σου.

ξέρεις τι γίνεται? εκατέρωθεν είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο καθένας το αντιμετωπίζει αλλιώς. Άλλος θα σκότωνε , άλλος στα τέτοια του. Μη τα ψάχνεις πολύ τα πράγματα. Αν τα πας καλά με τον εαυτό σου, μή φοβάσαι τίποτα και καμμία από τις επιλογές σου.

Το κέρατο θέλει ασκήσεις βουδιστικής ψυχραιμίας απ' όλες τις συμβαλλόμενες πλευρές :-)

Ψυχραιμία....

love & kisses
zaphod

Post a Comment

About me

  • I'm liodara
  • From athens, Greece
  • sure......my hips don't lie.....!
My profile
Goustareis Stallone re paidaki mou?
Einai 8eos
Ton paw
Den uparxei kaluteros
Ton 8elw kolasmena
He is the law
  
pollcode.com free polls
eXTReMe Tracker