« Home | Eκδίκηση, ε....? » | Love's A Loaded Gun!!!!!!! » | Γυναίκες... Γυναίκες.... » | Μ΄ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ!!!!Όταν παρακολουθείς ένα τέτοιο ... » | Και μετά σου λένε....η ισότητα των φύλων και τα σχ... » | ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ....Η φίλη μου η Φ. είναι μια... » | ΑΠΟ-----ΔΕΙΞΕΙΣΚαλά κάνω εγώ και δε βλέπω τηλεόρασ... » | ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ....Και εδώ κολλάει το ρητό της πολυαγα... » | Η Τζένη η Θεά είναι πάντα εδώ και δέχεται προτάσει... » | The IRON MAIDEN.......!Ποιος δε γνωρίζει τους απίσ... »

Αν είστε γυναίκα και αναζητάτε τον τέλειο άντρα, μάθετε πού εντοπίστηκε

Ο άντρας που ονειρεύεται κάθε γυναίκα δεν αρκεί μόνο να είναι πρόστυχος και σωστός, πρέπει να "σκαμπάζει" και κάτι από …οικοκυρικά. Αυτό φαίνεται πως είχε κατά νου ο 29χρονος Γερμανός, Γιάν Μπορκόφσκι, που ανακηρύχθηκε …"Νοικοκυρά του 2004", σε σχετικό διαγωνισμό στο Αμβούργο. Ο κ. Μπορκόφσκι συνέτριψε κυριολεκτικά τους άλλους έξι φιναλίστ, μαγεύοντας την κριτική επιτροπή με τις ικανότητές του στην παρασκευή πίτσας και την ταχύτητα με την οποία έκανε τα ψώνια. Στα καλλιστεία αντρικής οικοκυρικής πήραν μέρος 5.000 άνδρες, που, μεταξύ άλλων, διαγωνίστηκαν στο πλύσιμο των πιάτων, τον καθαρισμό τζαμιών, το ψήσιμο ενός καλού καφέ και την επίβλεψη των παιδιών. Ο 29χρονος Γερμανός κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 5.000 ευρώ και δήλωσε "απίστευτα χαρούμενος" για τον τίτλο του. Και για να μην σπεύσετε άδικα στη Γερμανία, σας πληροφορούμε, ότι ο κ. Μπορκόφσκι είναι ήδη "καπαρωμένος" και πατέρας τριών παιδιών. Το παρήγορο, πάντως, είναι πως …έχει κι αλλού πορτοκαλιές, που κάνουν πορτοκάλια!


Thanks για την έμνευσή σας.....sweet ragsoul!!!!

Έχω ελπίδες δηλαδή;; Ουάου!!

Μόλις διάβασα τον τίτλο σκέφτηκα αμέσως: "Πού με βρήκατε, μωρέ;" αλλά διαβάζοντας παρακάτω είδα ότι ο Γερμανός με πρόλαβε! Τελικά, εγώ έχω ελπίδες; (όχι να κονταροχτυπηθούμε με τον Νάσσο!) αλλά μπορούμε κι οι δυό να βολευτούμε... στις τρυφερές καρδιές σας. Φιλιά (ε, τι άλλο!)

Να θα γίνουμε βολευτές με Mercedes.

ΧΑ!

Τα τσεμπέρια δώρο από μένα στα άνωθεν παλικάρια. Αν τα εννοείτε , σας παραδέχομαι ως απίστευτα αντράκια και ακομπλεξάριστες προσωπικότητες. Φιλιά ( ε, τι άλλο)!

Εγώ το εννοώ. Kαι μαγειρεύω και σιδερώνω τα ρούχα μου και καθαρίζω. Αν και να πω την αλήθεια το σίδερον είναι μαρτύριο.

Λοιπόν θα κονταροχτυπηθείτε και δε θέλω αηδίες...να δούμε ποιος θα κερδίσει...και ο καλύτερος.....εεεεε θα ναι πολύ τυχερός...θα κερδίσει κ άλλα εκτός της νίκης του......θα τα πούμε κατ΄ ιδίαν.....!!!!!!!!

Tyfla na xei h meri panagiotara... ke h anna panagiotarea combined :)

Cheers!

Οταν πρωτακούστηκε το τραγούδι είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά έλεγε ο πατέρας μου: για μένα τό έγραψε!
Μπορείτε να καταλάβετε ποσο καλή εκπαίδευση έχω πάρει και γιατί τονίζω στην σύζυγο ότι δεν έχει παρει μόνο τον ιδανικό σύζυγο αλλά έχει πάρει το καλούπι!

Δεν τον προτιμω στην κουζίνα να μαγειρεύει γιατί μου κάνει μια κουζίνα κ*λ*ς :)

Ναι καλά...
Αν οι γυναίκες ερωτεύονταν τους ιδανικούς άντρες, τι δουλειά θα είχαν οι ψυχολόγοι...

Λοιπόν, Fibi με προκαλείς, καλή μου, γιατί όταν μαγειρέυω, κάθε φορά που χρησιμοποιώ ένα σκεύος, το ξεπλένω με καυτό νερό και το βάζω στο πλυντήριο ή το επιστρέφω στη θέση του. Τελειώνοντας με τις υπέροχες συνταγές μου η κουζίνα είναι πεντακάθαρη και ταχτοποιημένη. Αν έχεις τέτοιες υστερίες δεν είσαι και πολύ καλός για σύντροφος συμβίωσης, βέβαια, αλλά αν το δεις θεωρητικά το πράγμα...

Νάσο διάλεξε το κοντάρι, αφού μας θέλει η Δουλτσινέα να κονταροχτυπηθούμε θα το κάνουμε...

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!

δηλαδη εμένε δεν με θέλει καμία; παλι καλά που έχω την καλη μου και με ανέχεται ακατάστατο

:))))))))

μήπως ο καλός αυτός γερμανός έχει και τίποτα αδέλφια που να του μοιάζουν, να βολευτούμε κι εμείς βρε κορίτσια.....

@Heliotypon
Eγώ μίλησα για τον σύζυγο και όχι γενικά :)

Γλυκά να περάσεις οικοδέσποινα!

Βρε παιδιά...Μισό λεπτό...

Αν είναι να μαγειρεύει ο άντρας, τι θα κάνω η δόλια όταν παντρευτώ; Τη μπουγάδα στα πιάτα;

Μην τσιμπάτε! Ένα ακόμη κόλπο των ανδρών! Τεχνιέντως θέλουν να τους δώσουμε το μαγείρεμα για να μείνει σε μας η λάτζα!!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ!!

:D

Post a Comment

About me

  • I'm liodara
  • From athens, Greece
  • sure......my hips don't lie.....!
My profile
Goustareis Stallone re paidaki mou?
Einai 8eos
Ton paw
Den uparxei kaluteros
Ton 8elw kolasmena
He is the law
  
pollcode.com free polls
eXTReMe Tracker