« Home | T΄ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ! » | Tα Πάθη Της Σύλβιας » | Πάλι θα τα σπάσω όλα.... » | ΆΚΟΥ ΛΟΙΠΌΝ... » | Σεξο...μανίες! » | Σου χει τύχει? » | Περασμένα......Ξεχασμένα? » | ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣΆκουσέ το ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!!Από μικρή... » | H ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ.......!! » | ΘΕΛΩ.... »

LIODARA vs κότα






Το λιοντάρι, ένα από τα πιο μεγαλοπρεπή και επιβλητικά ζώα, θεωρείται ο βασιλιάς των ζώων. Ανήκει στην κατηγορία των θηλαστικών σαρκοφάγων και τρέφεται κυρίως με ζέβρες, αντιλόπες, βουβάλια και καριόλες που πάνε του φάνε το γκόμενο!
Περιμένει τα θηράματά του κοντά σε πηγές νερού, όπου πάνε για να πιούνε νερό

έλα όμως που δε φτάνουνε ποτέ στην πηγή...


Ζυγίζει 200-300 κιλά,(καλά δεν είμαστε και βόδια...), έχει πυκνό και μακρύ τρίχωμα, ενώ χαρακτηριστικό της μοναδικής ομορφιάς του είναι η φουντωτή χαίτη του. Η χαίτη του λιονταριού τυλίγει σχεδόν το κεφάλι και τους ώμους του.Κάνω ένα φτσάααα με το χέρι και τινάζεται το μαλλί μέχρι απέναντι ένα πράμα!

Ζει περίπου 29 χρόνια επί 6 και βάλε και για να γεννηθεί ένα λιονταράκι πρέπει να περάσουν 96 έως 119 ημέρες..(όταν το δοκιμάσω θα σας το πω...).

Είναι δύσκολο να εξημερωθεί.Και ποιος δεν το ξέρει αυτό άλλωστε!!! Το λιοντάρι έχει την ικανότητα να ανεβαίνει στα δέντρα, αλλά αυτό δεν το κάνει πολύ συχνά, γιατί είναι τεμπέλικο ζώο.Ώχου τώρα....

Είναι αιλουροειδές, ζει στην Αφρική και στη Νότια Αραβία και καμιά φορά στην Αθήνα... Αν πάτε στην Αφρική μπορεί να συναντήσετε ένα, αλλά η συνάντηση αυτή δεν νομίζουμε πως θα είναι ευχάριστη!!!Στην Αθήνα επισης υπάρχει ένα λιοντάρι θυλικού γένους, το οποίο καλύτερα να μην το εκενυρίσετε γιατί είναι ψιλοπαρανοϊκό...ειδικά αν είστε τσουλάρα, κοντή και άσχημη και επιχειρήσετε..εννοείται ανεπιτυχώς....να της πάρετε τον γκόμενο....







Που λες.....από μικρή φαινόμουνα πως θα γινόμουν μάγκας....Στα 19 μου...τα χα μ΄ ένα παλικάρι...πολύ ερωτευμένη εγώ....πολύ τον γούσταρα...και γενικότερα όλα πολύ....

Αυτός, λόγω της δουλειάς του χρειάστηκε κάποια στιγμή να πάρει μια μετάθεση για 5 μήνες σ΄ ένα νησί...ε...κάποια στιγμή..πήγα κι εγώ, έκανα τόσές ώρες ταξίδι μόνη μου στο πλοίο...για να τον δω...

Θα καθόμουν μια βδομάδα...


Πήγα λοιπόν...χαρά κακό...πάλι μαζί και τέτοια...Περνούσαν οι μέρες, είχα γνωρίσει όλους τους συναδέλφους εκεί...βγαίναμε όλι μαζί έξω και τέτοια...στην παρέα ήταν και ένα άλλο ζευγάρι που με την κοπέλα, που ήταν ντόπια, είχαμε πολύ καλές σχέσεις..
Την Κυριακή θα έφετγα..οπότε Σάββατο βράδυ θα τα σπάγαμε όλα....


Πήγαμε σε 2 κλαμπάκια...όλοι οι άντρες οι συνάδελφοί τους οι μπάκουροι, εμείς και το άλλο το ζευγάρι...σε κάποια φάση...έρχεται μια τύπισα...που μόλις την έπιανε το μάτι σου, μπάζο, κοντοπούτανο, τελευταία, δευτεράτζα, βλαχογκόμενα ....και χώνεται στην παρέα...και μιλάει μόνο στο δικό μου και σε άλλον ένα ...Ρωτάω την άλλη εγώ...πια είναι μωρή αυτή...μου λέει δε ξέρω....Ρωτάω το δικό μου, μου λέει είναι μια που την εξυπηρετήσαμε και πέρασε να πει ένα γειά...Έλα όμως που εγώ τη μυρίζομαι τη μαλακία από μακρυά...

Φεύγουμε από αυτό το κλάμπ και πάμε στο άλλο...με το που μπαίνουμε και καθόμαστε...τσουπ...το τσόλι...πάει κατ ευθείαν και μιλάει μόνο στο δικό μου και άρχισε να του κολλάει μες τα μάτια μου....εκείνη την ώρα θόλωσα...τα βλεπα όλα κόκκινα πλησιάζω χώνομαι στη μέση και της τραβάω μια αγκωνίά φωνάζοντας αστο διάολο μωρή καριόλα....Μετά ξέχεσα το δικό μου...που της δίνεις θάρρος της πουτάνας και τέτοια..αυτός τσαντίστηκε μαζ'ι μου...που έκανα σκηνή μπροστά στους άλλους και βγήκε έξω...πήγαν και άλλοι 2 μαζί του..και μείναμε εγώ, το ζευγάρι και ο άλλος που τον ήξερε το πορνίδιο....

Οπότε έρχεται σε κάποια φάση και λέει στον άλλο που καθόταν δίπλα μου και εννοείται πως άκουσα τι είπε....."Μήπως ξέρεις πού είναι ο "Θανάσης" να του πω κάτι....?"





Εκείνη τη στιγμή όλο μου το σώμα ανατρίχιασε...μες το κατακαλόκαιρο...και η χαίτη μου σηκώθηκε όρθια....Παίρνω μια ανάσα την πιάνω την καριολία απ΄ το χέρι και την πάω στην τουαλέτα....


Εκεί εκτυλίσσεται ο εξής διάλογος...:



Εγώ: Σου λείπει κάτι? (γελώντας)

Καριόλα: όχι σαν τι? (γελώντας επίσης)

Ε: έλα τώρα...αφού ξέρω πώς κάτι σου λείπει....(εξακολουθώ να γελάω)

Κ: όχι τίποτα δε μου λείπει (της κόπηκε πλέον το γέλιο γιατί γυάλιζε το μάτι μου...)

Ε: Ξέρω ότι σου λείπει αυτό....


Και μπάααααααααπ της βαράω μια σφαλιάρα που και γω δεν ξέρω τι δύναμη έβαλα εκείνη τη στιγμή....και περίμενα να αντιδράσει....

Αυτή, είχε κοκκινίσει....δάκρυσε και είχε κολλήσει ...δεν ήξερε τι να κάνει...Ρίχνει λίγο νερό στη μάπα της και εξαφανίζεται....


Από τότε δεν την ξαναείδανε ποτέ, έμαθα από την κοπέλα του συναδέλφου...!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------


Λοιπόν αυτά με την πουτανέκλα....Κάθε φορά που τα θυμάμαι κι ας έχει περάσει τόοοοοσος καιρός... αισθάνομαιξανά το ίδιο συναίσθημα της οργής!!!



Σημμειωτέον....έχω παίξει ξύλο και στο γήπεδο και στη σχολή... Δεν είμαι τόσο "γκόμενα" όσο φαίνομαι....καμιά φορά όταν το ζητούν οι συνθήκες γίνομαι ο Μπάμπης ο σουγιάς...








Αυτό το ποστ είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στη Μαρκέλλα...Μη χειρότερα πρωί πρωί!!!!





Μπράβο χαρακτήρας!
Καλά του έκανες του τσουλακίου!
Πολύ σε πάω τελικά ρε λιοντάρα (που γιορτάζουμε και μαζί, με όλα τα άλλα τα ζώα...)!

Άσχετο, αλλά το άρθρο σου μου θύμισε την διαφήμιση των Kellogs Frosties που έλεγε ο τίγρης αφού έτρωγε μια κουταλιά:
"Ξυπνάει ο τίγρης μέσα σου!"

Καλημέρα και καλό μήνα (για χθες)!

και τωρα εγω πως νασε φωναζω? liodara η Μπαμπη σουγια?

Υ.Γ. ειμαι φιλος του παραληλου.Καταλαβες,"γκολ & ξυλο".
Ρωτησετον.

Ρε 'συ Μπαμπίνο θα σου βάλω τις φωνές!!!!!!
Δεν φοβόμαστε ως λιοντάρα μην μας φάει τον γκόμενο η Μαρκέλα. Αξίωμα αυτό.
Αν δεν το τηρήσουμε περνάμε στο άλλο άκρο. Αυτό που λέει: «εγώ θα φτάσω στο αίσχατο όριο της Κατινιάς αλλά τον άντρα μου θα τον κρατήσω»!!!

Με κανεις τώρα και σκίσω όλα τα πτυχία μου στην επικοινωνία!!!!!
Ότι τίποτα άλλο δεν θυμάμαι και που τα 'χω... ;)

αν και δεν φταιει σε τιποτα η κοπελα,σε γουστραω και σε φιλω για τον τσαμπουκα.Αλλα το ξυλο επρεπε να το δωσεις στον δικο σου.Και πολυ μαλιστα.

Telia afigish, katapliktiko peristatiko, sth leksh "kontoputano" eixa pethanei sto gelio... ti leksh diamanti einai auth kale! Epi ths ousias kala ths ekanes!

Se efxaristume ke gia thn afierosh :))) Mas tima idieteros! Na eise kala, filia!

χαχαχαχα δεν σε πιστεύω!
βέβαια το ιδανικό σενάριο θα ήταν να την προσκαλέσεις σε μονομαχία, όπου θα παλεύατε με μπικίνι μέσα στη λάσπη.

Σσσσωωωστήηηηηηη :)))

Βουρ στον πατσά να την δείρουμε παρέα!!!
ΑΛΛΑ έπρεπε να κοπανήσεις και τον δικό σου. Η κοπελιά γούσταρε κάποιον και έκανε παιχνίδι. Ο δικός σου είχε κάνει την λαδιά!!!

ΓΜΤ γιατί δεν έχω ποτέ πετύχει να είμαι μπροστά σε μία τέτοια φάση;

This comment has been removed by the author.

Καλά κάνεις...γενικώς... τα κοντοπούτανα να τα προσέχεις...κάνουν πολλές νίλες ;-)

Πληροφορώ πως η νέα λέξη που τείνει να αντικατασήσει το "κοντοπούτανο" (πληροφορούμαι ότι η εν λόγω έκφραση δείχνει ότι είμεθα επικίνδυνα κοντά στα 30..είναι λίγο έϊτις) είναι το "βρωμοτσίμπουκο".

Εγώ πάλι με τίποτα μα με τίποτα δεν θα μπορούσα να αντιδράσω έτσι!

Η κοπέλα απλά ήταν διαχυτική. Αν τώρα οι άντρες της παρέας και ο δικός μου επίσης την κάνανε κέφι, χαλάλι τους!
Εγώ προφανώς θα περίσσευα!
Μάλλον θα τους την άφηνα και θα έφευγα!

""Γιώργο Μ...
ΤΗΑΝΧ συνεορτάζοντα...!!!!Το χα κατευχαριστηθεί τότε θυμάμαι...!!!!

""Μυλωνά
Σε ξέρω βρε ποιος είσαι....όπως θες λέγε με...θα γυρίσω και με τα 2!!!

""Κρις
Βρε χρυσό μου....1. η Μαρκέλλα δεν είναι αυτή που μου έρφαγε ή προσπάθησε ενπροκειμένω να μου φάει το γκόμενο....Η Μαρκέλλα είναι εξαπατηθείσα γυνή η οποία "κανόνισε" τη Βουλγάρα που της έκλεψε τον άντρα και επίσης η Μαρκέλλα είναι συγγενής λατρεμένου φίλου!!!Επίσης δεν έφτασα σε κανένα όριο κατινιάς...εφόσον ούτε μπροστά σε κόσμο τη βάρεσα ούτε ξεμαλλιαστήκαμε ή ξενυχιαστήκαμε....τη βάρεσα αντρίκια με μια δυνατή σφαλιάρα...εγώ παίζω βρωμόξυλο....έχω δει και όλα τα Ροκυ στη ζωή μου βρε αδερφέ!!!

""Ζούρι
Έλα που δε φταίει το τσουλάκι ....έλα τώρα...δεν τους είχε ξαναμιλήσει ποτέ και μίλησε μόνο όταν είδε γυναίκες στην παρέα....η σκατόψυχη...Ο τότε δικός μου...επειδή τον ξέρω πολύ καλά είναι απλά ευγενικός....και είμαι της γνώμης επίσης, γενικότερα...όχι μόνο συγκεκριμένα ότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!!!

""Μη Χειρότερα
Ευχαρ9ιστώ...με κάνεις και κοκκινίζω....Ναι ναι το παλιοκοντοπούτανο....αντε μωρέ από κει....!!!Ε αυτό το ποστ είναι αφιερωμένο στη ΘΕΑ η οποία στανταρ αν ρο μάθει θα με αγαπήσει ακόμα περισσότερο!!!!

""Γιωρίκα
Αν άξιζε η γκόμενα να την καλούσα...αλλά στα βρωμοπούτανα έτσι φέρονται...με βρωμόξυλο...καιθα της έριχνα κι άλλο αν αντιδρούσε...αλλά κότεψε...το σκατό!

""Confused
:-)

""Zaphod
Ο -χ- δικός μου λοιπόν....απ΄ ό,τι ήδη είπα είναι απλά πολύ ευγενικός...δεν της έδινε και καμιά ιδιαίτερη σημασία...επίσης είμαι πάντα της άποψης ότι οιΆΝΤΡΕΣ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ..πάντα μια καριόλα τους προκαλέι....Ωστόσο μην ανησυχεις....έφαγε κι αυτός μπινελίκιον.....ουκ ολίγον...

""Αθεόφοβε
Κανείς δεν ήταν μπροστά...την ξεμονάχιασα....χαχαχαχα!!!

""ΑΝ-Λου
Οι ζυγοί είμαστε θερμόαιμοι...δεν αντέχουμε να μας πάρουν το κεκτημένο μας!!!Ειδικά στα κοντοπούτανα...πάντα έβαζα πλάτη που λέμε και για μένα και για τις φίλες μου...!

""Εστέριαν
Ναι ναι ισχύει αυτό...αλλά εμένα μ αρέσει η έξη γιατί εν προκειμένω είναι και σωστή...αυτή ήταν μετο ζόρι 1,60!!!Την κοιτούσα αφ υψηλού.....!!!!

""Debby
Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά....σίγουρα υπάρχουν άτομα που δε θα το έκαναν ποτέ και ακόμα ακόμα θα κατηγορούσαν κι εμένα που το έκανα...!!
Η κοπέλα δεν ήταν απλά διαχυτική...ήταν ενοχλητική και με δαιμόνισε περισσότερο το επίτηδες της υπόθεσης..ότι δλδ το έκανε επίτηδες...Δεν υπήρχε περίπτωση να το παίξω θιγμένη και να φύγω...εγώ τουλάχιστον πήρα την ηθική ικανοποίση όταν την είδα να κλαίει μετά τη χαστούκα!!!

ρε συ να σε φωνάξω για μία παρόμοια περίπτωση που έχω στα υπόψην; ;)

Εγώ δεν θα αντιδρούσα έτσι λοιπόν. Μάλλον θα αδιαφορούσα. Αν ο δικός μου το απολάμβανε θα έτρωγε φόλα μιά κι'έξω. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ για άντρα.

Να ρωτήσω εγώ τώρα τι έκανες μετά με τον λεγάμενο η κινδυνεύω να πάθω τα ίδια με το τσουλί ! Πάντως και γω είμαι τις άποψης πως καλύτερα να πλάκωνες τον τύπο μέσα στον κόσμο και να έφευγες κύρια….

Ευχαριστούμε για τη τιμή που κάνεις στη Θεία Μαρκέλλα. Να είσαι σίγουρη πως θα το διαβάσει το άρθρο σου (θα το δώσω εγώ προσωπικά) και θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο για την υποστήριξη. Θα την ενημερώσω εντός της ημέρας.

Πολλά φιλάκια απο όλους.

όλε.

πώς λέγεται ο βασιλιάς της ζούγκλας που είναι συνέχεια λιώμα??

απ. λιομάρι..

το πουτανέκλα να το κλέψω να πω έτσι μια που θέλω?
α! by the way, να σου πω πού μένει κιόλας για να την αναλάβεις?
Όλο και κάτι θα της λείπει.
;)

(με τσέχασες)

""Trilian
όποτε θες.....στη διάθεσή σου!!!!!

""ellinida
Αγάπη μου..ο καθένας έχει τον τρόπο τυο...Δε σε φοβάμαι....!!!

""STATLER-WALDORF
Ο τύπος δεν έκανε τίποτα..αν είχε κάνει θα τα λέγαμε και μ αυτόν....άκουσε διάφορα καντήλια όμως....!

""FairyLady
Αλήθεια ???
Το διάβασε η θ. Μαρκέλλα!!!!
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έγινε αυτό....!!!Έτσι ακριβώς, να της πεις, θα κανονίσω και τη Βρωμοβουλγάρα....κάτι θα της χρειάζεται...δεν μπορεί!!!

""lazinio
:-)

""katourimeni_podia
Εν το μεταξύ σαν κάτι να ξέρεις....!Είμαι η λιωμάρα και είμαι καλά...!

""argyrenia
Να το κλέψεις καρδιά μου....καμία αντίρρηση!!!
Καλέ να την αναλάβω γιατί όχι ....για σένανε?Αλοίμονο..εδώ για σένανε μπορώ λεπρό να τον φιλήσω...τι...μια καριόλα δε θα δείρουμε.....τσσσσσσ!

"ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!!!"
Να σε πάρουμε μάρτυρα στο δικαστήριο!

Post a Comment

About me

  • I'm liodara
  • From athens, Greece
  • sure......my hips don't lie.....!
My profile
Goustareis Stallone re paidaki mou?
Einai 8eos
Ton paw
Den uparxei kaluteros
Ton 8elw kolasmena
He is the law
  
pollcode.com free polls
eXTReMe Tracker